Dete leptir ŽIVI U PAKLU: Ovo dete je rođeno sa najužasnijim oboljenjem a ipak se bori

Izvor: NaDlanu.com, 20.Apr.2015, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dete leptir ŽIVI U PAKLU: Ovo dete je rođeno sa najužasnijim oboljenjem a ipak se bori

Ovaj dečak je rođen sa užasim kožnim oboljenjem zbog kojeg mora da bude potpun obavijen zavojima, ali ne dopušta da ga to dotuče.

Džonatan Pitre pati od Epidormolysis Bullosa oboljenja iliti "najgorom bolesti koja je ikada postojala". Deca sa ovim stanjem se često nazivaju deca-leptiri jer im je koža osetljiva kao leptirovo krilo. Bilo koji dodir izaziva plikove i povrede.

Kada jede plikovi mu se stvaraju u grlu i celo telo mora da mu bude pod zavojima da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << izbegli infekcije. Malo ko sa ovim oboljenjem doživi tridesetu.

Međutim, Džonatan ne odustaje i uspeo je da sakupi 100,000 dolara za podizanje svesti o ovoj bolesti. Ovo je njegova priča:



Nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.