Nakon što je Desingerica odgovorio na zabranu nastupa u Banjaluci, ponovo se oglasio i Stanivuković

Izvor: B92, 18.Avg.2023, 13:47

Nakon što je Desingerica odgovorio na zabranu nastupa u Banjaluci, ponovo se oglasio i Stanivuković

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, juče je rekao da nastup kontroverznih rerepa u svom gradu nikada neće podržati, a verovatno i odobiti.

Stanivuković je u četvrtak izdao saopštenje povodom najavljenog nastupa kontoverznih izvođača Desingerice i Pljugice i naveo da ne podržava koncert reperskog dvojca koji je trebalo da se održi u Republici Srpskoj, rekavši da "događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimjereni neće dobiti dozvole grada".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Sve što je ovim povodom rekao Draško Stanivuković možete pročitati OVDE

O svemu tome se sada oglasio Desingerica, na svom Instagram profilu i to skandaloznim videom koji je snimio i u kom nekontrolisano viče i krevelji se u kameru.

"Okej, kapiram bajo ovi pevači što se kače, ali političari da se kače na naša leđa, bajo, alo preko nas da skupljaju te političke poene - započeo je kontroverzni reper Desingerica i nekontrolisano počeo da viče u kameru: "Šta je Breskvica uradila bajo?! Šta ti je Breskvica uradila? Riba mleko, mleko, znači patrijahalna devojka, lepe pesme... Šta ti je skrivila?! Ne diraj Breskvicu! Ja kapiram što na mene ciljaš, ja sam kritičan, može neko da izgine od čarape... Nikad neću prestati bajo da šijem ljude patikom u glavu, nećete mi oduzeti to, nećete! Sabotaža, sabotaža, neću prestati bajo da šijem ljude patikom u glavu, neću prestati da mokrim čarapama da gađam ljude, nećuuu, sabotaža, sabotaža! Desinger je tata, broj 1. Nikad neće ljudi prestati da vole moje čarape i da ih jedu bajo, to se nikad neće desiti", ponavljao je kontroverzni reper.

Stigao i odgovor Stanivukovića

Ubrzo zatim, usledio je odgovor gradonačelnika Banjaluke, Draška stanivukovića, na ovaj video repera Desingerice. On je na društvenoj mreži "X" napisao da je sada još sigurniji u svoju pređašnju odluku.

"Nakon ovakve objave i reakcije pomenute grupe vidim da je odluka da se ovaj nastup zabrani u Banjaluci bila ispravna. Međutim, nakon zabrane nastupa na javnim površinama, organizatori najavljuju održavanje koncerta u privatnom prostoru.

Dragi roditelji i mladi ljudi, obratite pažnju šta se danas propagira mladim ljudima, na kakve koncerte idu i kakav sadržaj im se plasira na internetu. Što se tiče agencija koje budu promovisale ovakve i slične sadržaje, više neće moći računati na podršku Grada Banja Luka, a na sednici Saveza opština i gradova Republike Srpske ću predložiti da taj primer slede i druge lokalne zajednice.

Svako treba da uradi koliko može, da se svi zajedno suprostavimo ovakvim pošastima modernog društva", rekao je u video-snimku.

Podsetimo, kontroverzni dvojac svojim nastupima danima ne prestaje da šokira javnost. Dragomir Despić i Luka Bijelović podigli su region na noge, a snimci s njihovih nastupa postali su viralni. Dok ih omladina obožava i rado posećuje njihove nastupe, javnost je zgrožena većinom njihovih performansa.

Srbiju je nedavno obišao snimak s nastupa na kom Desingerica devojci iz publike daje mikrofon da peva njegove pesme, dok ju je on udarao patikom po glavi, a samo par dana kasnije je objavljen snimak kako pere noge pivom i baca čarape u bazen.

Njima je svojevremeno zbog degutantnog ponašanja na sceni otkazan nastup u Prijedoru, a Desingerica je jednom prilikom zapalio domaću javnost kontroverznim stavom o ženskim poslovima, kao i "nekada neophodnom prevaspitavanju" pripadnica lepšeg pola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.