Demi Lovato brani vanzemaljce: To je sitnica

Izvor: B92, 12.Okt.2021, 09:37

Demi Lovato brani vanzemaljce: "To je sitnica"

Pevačica Demi Lovato ne prestaje da iznenađuje javnost izjavama - najpre tvrdnjama o seksualnosti, a sada i njenim viđenjima vanzemaljskih oblika života.

"Mislim da vanzemaljce moramo da prestanemo da nazivamo 'aliens' jer je to pogrdan naziv", rekla je Lovato je u intervjuu za televiziju Pedestrian.

"Zato ja volim da ih zovem ET. To je sitnica. Mala informacija koju sam naučila", dodala je Lovato.

Podsetimo, pop zvezda je nedavno pokrenula projekat "Neidentifikovano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Demi Lovato", emisiju koja je prati u potrazi za dokazima postojanja NLO-a.

"Čitav svoj život verujem u to i mislim da je ovo bio logičan korak za mene. Želela sam da snimim sve što se dogodi kada odem da tražim NLO-e. Želela sam da moji obožavaoci budu deo te avanture", dodala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.