Dejvid Bekam u đakuziju sa drugom ženom: Upoznao sam novu prijateljicu FOTO

Izvor: B92, 26.Okt.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvid Bekam u đakuziju sa drugom ženom: "Upoznao sam novu prijateljicu" FOTO

Poznati fudbaler našao se u đakuziju sa zgodnom glumicom.

Glumica Kortni Koks iznenadila je obožavatelje fotografijom na kojoj sedi u đakuziju sa Dejvidom Bekamom. Na sreću, pre nego što su stigli da reagujui pokazala se i druga fotografija, na kojoj su s njima u đakuziju glumci Džesi Tajler Ferguson i Erik Stonestrit iz "Moderne porodice".

Tako je postalo jasno da su 44-godišnji bivši fudbaler i 55-godišnja zvezda serije "Prijatelji" na setu s ostatkom ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Moderne porodice", čiji je Bekam veliki fan, piše index.hr. Bekam je kasnije objavio fotografiju na kojoj zajedno čitaju scenario za svoje uloge.

"Upoznao sam novu PRIJATELJICU na poslu", našalio se.

Da njegova supruga Viktorija nema nikakvih problema s tim svedoči njen komentar: "Ne mogu da dočekam. Poljupci."

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dejvid Bekam u đakuziju sa drugom ženom: Upoznao sam novu prijateljicu (foto)

Izvor: Story, 26.Okt.2019

Glumica Kortni Koks iznenadila je obožavaoce na Instagramu fotografijom na kojoj sedi u đakuziju ni manje ni više nego sa bivšim fudbalerom Dejvidom Bekamom. Na sreću, pre nego što su svi stigli da pogrešno komentarišu i reaguju pokazala je i druge fotografije, na kojoj su zapravo u društvu...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.