Deda postao senzacija na mrežama: Upao u kadar manekenki, pokazao čije obline su bolje VIDEO

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 09:32

Deda postao senzacija na mrežama: Upao u kadar manekenki, pokazao čije "obline" su bolje VIDEO

Model Kristina Mendonsa još jednom je izazvala pažnju javnosti na društvenim mrežama.

Preciznije rečeno, njen video-snimak postao je popularan nakon što je jedan dekica, vidno srećan, upao u kadar tokom snimanja.

Iako je video-snimak prvobitno objavljen 2019, svoju veliku popularnost doživeo je ove godine i to zahvaljujući društvenoj mreži "Redit" na kojoj je opet "isplivao".

Kako se vidi, Kristina je snimala video-snimak za Instagram, pokazujući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoj novi bikini, a tokom tog procesa naišao je i vidno srećan dekica koji je, čini nam se, nenamerno upao u kadar.

"Izgledao je kao da je imao svoj najbolji dan", prokomentarisala je manekenka za "Jahu njuz", dodajući da je namerno objavila video-snimak, jer želi da njen profil na Instagramu ostane autentičan, realan, bez lažnih trenutaka.

U nastavku pogledajte kako je to izgledalo:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.