Debakl pevača na Superbolu: Fanovi potpuno razočarani VIDEO

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 10:07

Debakl pevača na Superbolu: Fanovi potpuno razočarani VIDEO

Ašerov nastup na poluvremenu Superbola izazvao je brojne polemike.

Naime, fanovi su bili razočarani njegovim nastupom. Nezadovoljstvo proističe iz činjenice da je ozvučenje bilo loše i da se Džastin Biber nije pojavio.

Fanovi su okarakterisali nastup kao "haos" zbog toga što izvođača uopšte nisu mogli dobro da čuju. S obzirom da je ovo jedan od najvažnijih događaja u godini, smatra se da je ovaj propust bio nedopustiv.

Muzika je bila previše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glasna, a mikrofon je ispuštao čudne zvukove. Oni koji su bili u publici ističu da se situacija malo poboljšala kada je na scenu stupila Ališa Kiz.

Ašer je pevao hitove "Yeah!" i "Love in tihis Club", a pridružili su mu se Ališa Kiz, Ludacris i Lil' Džon. Međutim, Džastin Biber se nije pojavio iako su svi to očekivali.

Pogledajte kako je izgledao nastup.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.