De Niro ponovo o Trampu: Jedan običan klovn i lakrdijaš!

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Niro ponovo o Trampu: "Jedan običan klovn i lakrdijaš!"

Slavni holivudski glumac Robert De Niro ponovo je izneo u javnost svoje mišljenje o aktuelnom predsedniku SAD-a Donaldu Trampu, koga je, u intervjuu za magazin British GQ, nazvao "jednim običnim klovnom i lakrdijašem".

De Niro je okrivio ljubitelje televizijske serije "Pripravnik", u kojoj je šef Bele kuće imao glavnu ulogu, da su upravo oni bili ti koji su stvorili "čudovište" od njega.

"Svi zločini koje su počinile njegove pristalice bili su inspirisani upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << retorikom koju je zagovarao sam Tramp. Ovo što se dešava je sramota. Donald Tramp će upropastiti ovu državu i moramo javno da kažemo da on na svojim rukama nosi krv nedužnih ljudi", istakao je De Niro.

Inače, Robert De Niro se ovih dana priprema za promociju dugoočekivanog filma "Irac" (The Irishman), koga je režirao njegov dugogodišnji prijatelj, slavni reditelj, Martin Skorseze.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

“On na svojim rukama nosi krv nedužnih ljudi, ovo što se dešava je sramota!”: Robert de Niro izvređao Trampa

Izvor: Večernje novosti, 30.Okt.2019

„On je užasna osoba. On je gori nego što smo ikada mislili da će biti.“ Slavni holivudski glumac Robert de Niro ponovo je izneo u javnost svoje mišljenje o aktuelnom predsedniku SAD-a Donaldu Trampu, koga je, u intervjuu za magazin British GQ, kritikovao i nazvao “jednim...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.