Danijela Dimitrovska pokazala lice bez trunke šminke i opet je oduševila: Ova žena grmi VIDEO

Izvor: B92, 09.Okt.2023, 20:13

Danijela Dimitrovska pokazala lice bez trunke šminke i opet je oduševila: "Ova žena grmi" VIDEO

Manekenka je video-snimkom objavljenom na Instagramu pobrala brojne komplimente, a "usudila" se da pokaže kako izgleda pre i posle šminkanja.

Danijela Dimitrovska važi za jednu od naših najlepših manekenki, a otkako je opet srećno zaljubljena dobija komplimente da se dodatno prolepšala.

U poslednje vreme ume da i te kako iznenadi pratioce kreativnim sadržajem na duštvenim mrežama i čini se da osim što uživa u novoj ljubavnoj priči, punim plućima uživa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u životu.

Brojni fanovi lepe manekenke oduševljeni su njenim najnovijim video-snimkom kojim reklamira jednu kozmetičku marku, a u kojem na početku otkriva kako izgleda kada su kamere ugašene i kada joj je lice "ogoljeno".

I zaista joj nisu potrebne nikakve aplikacije za ulepšavanje a sa tim se slažu i njeni fanovi.

"Ti divnoćo divna, iznutra i spolja", "Prelepa žena", "Ova žena grmi", "Lutka", "Melem za oči", samo su neki od brojnih komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Danijela Dimitrovska pokazala lice bez trunke šminke i opet je oduševila (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Okt.2023

Manekenka je video-snimkom objavljenom na Instagramu pobrala brojne komplimente, a "usudila" se da pokaže kako izgleda prije i poslije šminkanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.