Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2017, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas je Svjetski dan zdravlja

Danas se obilježava Svjetski dan zdravlja kako bi se podigla svijest o zdravlju populacije svijeta, a ove godine tema je depresija.

Iz ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske najavili su svečanost u Banjaluci povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja

U okviru konferencije, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić uručiće odluke o dodjeli zvanja primarijus doktorima medicine, stomatologije i magistrima farmacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Predstavnici Visoke medicinske škole iz Prijedora uručiće ovom prilikom medicinskim sestrama i tehničarima sertifikate o uspješno završenoj jednogodišnjoj edukaciji iz radne terapije, najavljeno je iz resornog ministarstva.

Ovaj dan obilježava se još od 1950. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.