Dalaj Lama dodirivao Lejdi Gagu: Isplivao kontroverzni snimak VIDEO

Izvor: B92, 18.Apr.2023, 20:36

Dalaj Lama dodirivao Lejdi Gagu: Isplivao kontroverzni snimak VIDEO

Ne prestaju kontroverze oko Dalaj Lame. Povod za novi skandal je video na kojem prema mišljenju nekih, on neprimereno dodiruje Lejdi Gagu.

Nedavno je pravi skandal izazvao snimak na kojem Dalaj Lama traži od dečaka da ga poljubi u usta, a da mu zatim "posisa jezik". Kritike pokreće i video koji prikazuje kako on sedi pored Lejdi Gage i u jednom momentu gleda u njene pocepane farmerke, a zatim stavlja ruku na njenu nogu i dodiruje je po koži. Pokušao je to da uradi i na drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nozi, ali ga je pevačica sprečila.

"Imam osećaj da ćemo videti još ovakvih snimaka", "Verovatno je planirao da radi ovakve stvari javno kako bi svi mislili da se samo igra. Perverznjak", "Nisam znao da je on tako ljigav", komentariše se, prenosi blic žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.