Dala sam mu zavet da ću ga zadovoljavati do kraja života

Izvor: B92, 01.Mar.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dala sam mu zavet da ću ga zadovoljavati do kraja života"

Poznata komičarka Ejmi Šumer se nedavno tajno udala za kuvara Krisa Fišera, a sada je rešila da sa celim svetom podeli koje zavete mu je dala.

Nakon fotografija koje sa intimnog venčanja, Ejmi Šumer je u radio emisji SiriusXm, otkrila neke detalje sa svadbe, kao i kako doživljava bračnu zajednicu.

"Osećam se fantastično zato što sam udata, a razlog je što smo nas dvoje veoma zaljubljeni", istakla je.

Kako kaže, oko dvadeset minuta je provela pišući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoje zavete, zbog nekih dirljivih je čak i zaplakala, a u jednom od njih je istakla da će ga ceo život zadovoljavati. I to oralnim seksom.

"Rekla sam mu: 'Obećavam ti da ću te svakog dana oralno zadovoljavati, iako mi svi govore da ću to prestati da radm vremenom', otkriva glumica, čija će nova komedija 'I Feel Pretty' uskoro pojaviti u biskopima.

Komičarka i glumica, koja obožava da se šali na sopstveni račun, kazala je da Kris već sigurno žali zato što ju je oženio.

"Svakodnevno ga 'podbadam', a on ne može da dođe k sebi od mojih glupih šala. Ali jako mi se sviđa biti nečija žena, taj izraz koristim u nepotrebnim situacijama", priznala je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.