Dadilja bivšeg para otkrila: Džejson ležao ispod kola, samo da Olivija ne bi otišla kod Harija

Izvor: B92, 19.Okt.2022, 14:23

Dadilja bivšeg para otkrila: "Džejson ležao ispod kola, samo da Olivija ne bi otišla kod Harija"

Nakon što je dadilja iznijela u javnost njihov "prljavi veš", Olivija Vajld i Džejson Sudejkis bili su primorani da se suočavaju sa optužbama. Zajedno su izjavili kako dadilja ima misiju uznemiravanja ne samo njih već i njbližnjih pa su sve demantovali.

Glumica Olivija Valjd, nedavno je viđena kako unosi stvari u dom pevača Harija Stajlsa, što potvrđuje da je ljubav između nje i Džejsona Sudejkisa definitivno gotova. Iako je glumica brzo nastavila dalje, glumac se navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teško nosi sa raskidom i često plače. Vajld i Sudejkis su u dugogoidišnjoj vezi dobili dvoje dece – kćer Dejzi i sina Otisa, a njihova dadilja nedavno je izjavila da je glumac ostao slomljenog srca nakon što je saznao za romansu.

Ukazala je na upitno ponašanje glumca koji bi umeo da legne ispod automobila poznate glumice kako bi sprečio njen odlazak Hariju. 'Rekao je da to radi namerno kako bi zakasnila kod Harija', dodala je dadilja.

Takođe, dadilja je navela i situaciju sa salatom kada je Sudejkis bio ljut i tužan jer je primetio da Vajld priprema salatu i svoj specijalni dresing mladom pevaču.

Međutim, glumica tvrdi da je njena veza bila već odavno gotova kada je krenula u novu romansu, pa je bivši par izjavio kako su optužbe lažne.

'Kao roditeljima neverovatno je uznemirujuće saznanje da bi bivša dadilja naše dvoje male dece odlučila javno da iznese takve lažne optužbe o nama. Njena sada već 18 meseci duga kampanja uznemiravanja nas i naših voljenih osoba, bliskih prijatelja i kolega, dosegla je svoj nesrećni vrhunac,' stoji u zajedničkoj izjavi bivšeg para.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.