Da li su njih dvoje novi par u svetu poznatih?

Izvor: B92, 06.Mar.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li su njih dvoje novi par u svetu poznatih?

Izgleda da je Holivud dobio još jedan par, jer kako pišu strani mediji, bivše Diznijeva zvezde Selena Gomez i Zak Efron su započeli vezu.

Ovu vest je proširio tabloid Radaronline, prilagajući uz svoj tekst izjave navodno bliskih prijatelja ovog para. Selena i Zak se navodno već neko vreme viđaju, a izvor kaže:

„Postoji velika privlačnost između ove dve Diznijeve zvezde. Oni se viđaju, ali postoji velika zabrinutost zbog njihovih emotivnih ličnosti. Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << misle da je njihova privlačnost recept za katastrofu. Oboje imaju naviku da skrenu sa puta kada ne žive fokusirano, jer im super organizovani život pomaže da ostanu na pravom putu.“

Ovaj duo je pre par godina sarađivao na filmu Neighbords 2, gde je Selena imala malu ulogu, a izvori sa seta kažu da su se još tada odlično slagali.

Iako se na društvenim mrežama često pojave paparaco fotografije ovih zvezda, za sada se nije pojavila ni jedna fotografija koja sugeriše da glumac i pevačica provode vreme zajedno.

Treba naglasiti i da Radaronline često plasira lažne vesti, pa su tako nedavno pisali da Džastin Biber i Hejli nameravaju da snimaju svoj rijaliti šou, poput Kardašijana, i da Tejlor Svift planira da se priključi sekti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li su njih dvoje novi par u svetu poznatih?

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2019

Izgleda da je Holivud dobio još jedan par, jer kako pišu strani mediji, bivše Diznijeve zvezde Selena Gomez i Zek Efron su započeli vezu...Ovu vest je proširio tabloid Radar onlajn, prilažući uz svoj tekst izjave navodno bliskih prijatelja ovog para. Selena i Zek se navodno već neko vreme viđaju,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.