Da li ste za strasno ljubljenje sa Robijem?

Izvor: B92, 21.Jul.2013, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste za strasno ljubljenje sa Robijem?

Britanski pop pevač Robi Vilijams traži preko oglasa dve mlade žene za potrebe snimanja svog novog muzičkog video spota u kojem bi bile spremne da se "strasno ljube".

Kandidatkinje, stare između 18 i 30 godina, treba da budu spremne da se "strasno ljube" u jednoj od scena spota za Robijevu novu pesmu koju izvodi u duetu sa londonskim reperom Džejkom Emlinom.

Prema pisanju tabloida "San", pevač u svom oglasu, takođe, naglašava da devojke "obavezno moraju da imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dugu kosu".

Za ulogu u spotu, odabrane devojke dobiće po 50 funti (oko 60 evra) a biće im plaćeni i svi troškovi.

Pesma iz ovog spota naći će se na Robijevom novom albumu koji će biti objavljen u proleće 2014. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li ste za strasno ljubljenje sa Robijem?

Izvor: B92, 21.Jul.2013

Britanski pop pevač Robi Vilijams traži preko oglasa dve mlade žene za potrebe snimanja svog novog muzičkog video spota u kojem bi bile spremne da se "strasno ljube"...Kandidatkinje, stare između 18 i 30 godina, treba da budu spremne da se "strasno ljube" u jednoj od scena spota za Robijevu novu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.