Da li ste srećni?

Izvor: Domino Magazin, 18.Apr.2012, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste srećni?

Optimisti imaju mnogo manje verovatnoće da će u životu imati...

Nauka je dokazala ono što ste svi znali! Optimisti žive duže i bolje, a pozitivan pogled na život ima moćan uticaj na vaše psihičko i fizičko zdravlje. Najnovije istraživanje ukazuje da optimizam poboljšava zdravlje srca i drugih vitalnih organa.

Srećni ljudi tako imaju čak 50 posto manje šanse da će oboleti i doživeti srčani ili moždani udar.

Sa druge strane negativna stanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << poput depresije, ljutnje, anksioznosti i mržnje mogu da pogoršaju vaše zdravlje.

"Nedostatak negativnosti nije ista stvar što i prisutnost pozitivnosti. Otkrili smo da su faktori kao što su optimizam, životno zadovoljstvo i sreća povezani sa smanjenim rizikom od bolesti nezavisno od godina, socioekonomskog statusa, pušenja ili težine", kaže Julia Boehm sa Harvarda.

Zato sada brzo saznajte još o SREĆI i kako da pojačate optimizam i raspoloženje! Klik ovde!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.