Da li krijete platu od partnera i pravite štek?

Izvor: NaDlanu.com, 02.Okt.2014, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li krijete platu od partnera i pravite "štek"?

Istraživanje je pokazalo da svaka sedma osoba u srednjim godinama skriva pun iznos svoje plate od partnera kako bi mogla da se počasti...

Brak je zanimljiv zbog predanosti bračnim zavetima, koji očito ne drže vodu baš kod svih. Već je nekoliko istraživanja pokazalo da muškarci beže od žena koje se teško razbole, a sad se pokazalo i da svaki sedmi sredovečni par skriva svoju zaradu od partnera.

Od te, prilično velike brojke, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << četvrtina to radi s plemenitim ciljem - kako bi partneru kupili poklon za rođendan, petina kako bi potajno organizovala zajedničko, dugo željeno putovanje, dok isti broj ljudi to radi kako bi imali novca u slučaju razvoda!.

Preostali, njih više od polovine, to čini iz proizaičnog razloga - kako bi sebe počastili nečime što vole.

Naravno, kako je novac i inače glavni razlog svađa u braku, možete zamisliti šta se događa kad partner slučajno shvati da se nešto krije...

Izvor: metro-portal

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.