Da li je ovo najstrašnija skrivena kamera ikada?

Izvor: B92, 20.Sep.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo najstrašnija skrivena kamera ikada?

Ako se plašite klovnova, ne preporučujemo vam da gledate ovaj video.

Naime, ekipa iskusnih šaljivdžija okupljenih pod imenom DM Pranks vratila se s novim videom (šesti po redu), a Mateo Moroni na svom Jutjub kanalu je objavio njihovu verovatno najstrašniju podvalu do sada koju su snimili u Las Vegasu.

Ovog puta su udružili snage s horor-zabavnim parkom "Fright Dome" kako bi odradili kvalitetnu reklamu i servirali svetu još jedan viralni hit.

Na podvali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su radili od aprila. Na par sati su iznajmili jednu benzinsku stanicu i doslovno prestravili mušterije koje su naišle ni ne znajući da dolaze na mesto zločina, a postoji i deo snimljen u hotelu Cirkus Cirkus.

Ako mislite da ste neustra[ivi, pogledajte video.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li je ovo najstrašnija skrivena kamera ikada? (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Sep.2015

Ako se plašite klovnova, ne preporučujemo vam da gledate ovaj video...Naime, ekipa iskusnih šaljivdžija okupljenih pod imenom DM Pranks vratila se s novim videom (šesti po redu), a Mateo Moroni na svom Jutjub kanalu je objavio njihovu verovatno najstrašniju podvalu do sada koju su snimili u Las...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.