Da li biste nosili kondom-pantalone?

Izvor: B92, 06.Okt.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste nosili kondom-pantalone?

Sada kada je većina muškaraca svesna činjenice da je kondom obavezna zaštita, pojavila se nova, još bolja ali i ružnija verzija kondoma koji štiti međunožje.

Skrotalni kondom je razvijen tako da pokrije celo međunožje tokom seksualnog odnosa i tako smanji rizik od sekualno prenosivih infekcija.

Scroguard se nosi kao kondom i smanjuje kontakt kože s kožom i tako smanjuje rizik od infekcija poput herpesa i genitalnih bradavica koje se prenose putem kože. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Dizajniran je za ljude koji uživaju u seksualnim razlikama i svingerskim parovima kao i za muškarce koji imaju jak libido.

Seksualno prenosive bolesti dele se posredstvom nezaštićenog seksualnog odnosa, genitalnih izlučevina, kontakta dve kože kao i kada neko ima otvorene rane.

Standardni kondomi za muškarce napravljeni su tako da zaustave spermu da dođe u kontakt s partnerom i može da zaštiti od polno prenosivih bolesti kada se nosi pravilno.

Oni mogu da zaštite kožu penisa, ali je zato čitavo međunožje nezaštićeno.

Ovaj kondom je napravljen od lateksa kao i standardni kondom ali pokriva mnogo veće područje i samim tim pruža veću zaštitu, piše Dejli mejl.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PANCIR ZA SEKS: Nema više na eks, muškarci će imati kondom-gaće! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Okt.2014

Sada kada je većina muškaraca svesna činjenice da je kondom obavezna zaštita, pojavila se nova, još bolja ali i ružnija verzija kondoma koji štiti međunožje..Skrotalni kondom je razvijen tako da pokrije celo međunožje tokom seksualnog odnosa i tako smanji rizik od sekualno prenosivih infekcija...Skrogard...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.