Da či ste spremni za treći Beogradski Burger festival?

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 20:35

Da či ste spremni za treći Beogradski Burger festival?

Treći Beogradski Burger festival biće održan od 26. maja do 4.juna 2023. godine na Kalemegdanu u izvršnoj produkciji Beofesta, a u partnerstvu sa Cebefom.

Na ovogodišnjem festivalu posetioci će imati priliku, da pored burger zvezda sa beogradske i novosadske scene, ekskluzivno upoznaju i probaju burger majstore iz Budimpešte, Dubrovnika, Krasnodara (RU) i Majamija (SAD).

Tokom deset festivalskih dana, pripremili smo veoma bogat prateći program za sve uzraste. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Izdvojili bi sportska takmičenja, nastup bluz benda Texas flood i panel diskusije koje će se fokusirati na food waste management i održivi razvoj, dodaje Miloš Vukšić, direktor festivala.

Sjajna vest za sve ljubitelje burgera je ta, da je MasterCard pripremio akciju u kojoj će nagraditi sve velikim popustom za beskontaktna plaćanja.

Festival su podržali i uključili se u društveno odgovorne aktivnosti: Birra Moretti, Glovo, Dijamant, Grand kafa, Victory.rs, McCain, Ambasada Sjedinjenih Američkih država i Grad Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.