DRAMATIČNI DANI: Kako je Nele Karajlić preživeo infarkt

Izvor: NaDlanu.com, 01.Okt.2015, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČNI DANI: Kako je Nele Karajlić preživeo infarkt

Muzičar i odnedavno pisac doživeo je srčani udar posle kojeg mu se život promenio za 180 stepeni.

Dok je ležao u bolnici oporavljajući se od posledica infarkta, Nenadu Jankoviću, poznatijem kao Nele Karajlić, sazrela je rešenost da napiše knjigu koju je, kako kaže, nosio 20 godina u sebi. Tako je nastao “Fajront u Sarajevu”, koji je doživeo desetak izdanja. Platio je visoku cenu za neuredan život koji je vodio: mnogo koncerata, cigareta, alkohol.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Kad čoveka “opali” srčani udar, najbolje mu je da legne i ne miče se. Tako sam ja i uradio. Na kraju, napisao sam knjigu a to sam odlučio da učinim dok sam ležao u bolnici - kaže Nele i dodaje kako je infarkt shvatio kao opomenu da nešto mora menjati:

- Promenio sam sve: stil života, način ishrane, neke navike koje nisu valjale. Srčani udar sam doživeo kao žuti karton.Nije dobro da drugi dobijem pre devedesetog minuta. A voleo bih da igram i produžetke - zaključio je Nele.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.