DA LI STE SE IKAD ZAPITALI: Šta vaše devojke rade pre seksa?

Izvor: NaDlanu.com, 30.Avg.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI STE SE IKAD ZAPITALI: Šta vaše devojke rade pre seksa?

Uzbuđenje, želja da sve bude perfektno... Pitanja "hoću li mu se svideti kad se skinem"... "Šta ako nešto krene po zlu..." U pitanju su sati i sati priprema.

Depiliranje

Puno je žena koje depiliraju bikini zonu, noge, ispod pazuha... Nijedna ne želi da je partner proglasi zapuštenom.

Čupanje obrva

Niste znali da su i obrve instrumenti zavođenja? Mnoge žene puno pažnje posvećuju svojim obrvama, verovali ili ne. Ako su već >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << postigle savršen oblik koji odgovara njihovim crtama lica, taj oblik treba održavati.

Pričaju s prijateljicama o tome

Naravno da se ovo ne odnosi na sve, ali puno je onih koje će, ako planiraju seksi veče, a na početku su veze, to podeliti s najbližim prijateljicama ili prijateljicom.

Razmišljaju o tome, puno

Razmišljaju o tome kako muškarac izgleda go, ako ga još nisu videle, razmišljaju o tome kakav je u seksu, kakav će seks biti, hoće li sve biti kako treba, razmišljaju o zaštiti... Da, shvatili ste, mnooooogo razmišljaju!

Planiraju

Logistika je nekima jako važna. Možda većina njih to radi zbog nervoze i zbog toga što žele da budu sigurne u sebe i u ono što rade i imaju najbolje moguće namere i žele da budu što spremnije.

Izvor: nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.