Čuvenom voditelju otkriven rak: U emisiji uživo saopštio vesti VIDEO

Izvor: B92, 21.Avg.2023, 15:47

Čuvenom voditelju otkriven rak: U emisiji uživo saopštio vesti VIDEO

Radio-voditelj je saopštio u svojoj emisiji na "Virgin" radiju da ima rak kože.

On je slušaocima rekao da se radi o kanceru koji je u izuzetno ranoj fazi, a da će već sledećeg meseca da bude podvrgnut lečenju.

Kris Evans je krajem prošlog i početkom ovog veka postao veliko ime na medijskoj sceni, a zbog svojih popularnih TV emisija, TFI Friday, Big Breakfast i njegovog paklenog načina života, od raka kože strahuje još od 2020. godine.

Testiran >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na bolest nakon što je uoči Božića otkrio zabrinjavajuće tragove na telu.

"Otišao sam i imao nekoliko tragova na telu koje je pregledala doktorka za kožu pre Božića, a ona je rekla: "Moraš ponovo da dođeš da me vidiš, samo zbog svog tena", prenosi Dejli mejl.

Lekarka mu je rekla da nema o čemu da brine, ali da mu je savetovala da se pregleda jednom godišnje.

"Moramo da razgovaramo o tome šta se događa po ovom pitanju. U pitanju je melanom. Ali otkriven je tako rano, samo da znate, da bi trebalo da se potpuno izleči. Terapija će se obaviti 14. septembra. Ne mogu da trčim mesec dana nakon toga, tako da neću raditi ništa osim da trčim do tada. Da li je to u redu?", rekao je Kris slušaocima, prenosi Dejli mejl.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.