Čuveni fudbaler dobija svoju mobilnu igricu!

Izvor: BKTV News, 13.Avg.2017, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuveni fudbaler dobija svoju mobilnu igricu!

Navikli ste na njega u dresu, sad vam se predstavlja kao super-junak!

Iako je trenutno bez stalnog kluba, proslavljeni fudbaler Zlatan Ibrahimović ne gubi vreme.

“Svemir će znati da može biti samo jedan - Zlatan”, najavljuje samouvereno čuveni fudbaler, čija će se mobilna igra za iOS i Android pojaviti 17. avgusta.

Igra se najavljuje kao dramatična, sa sjajnim zapletima, a Zlatan Ibrahimović kao sajber čovek. Akcionu igru u svemiru razvio je i >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << napravio švedski ISBIT studio, a na Zlatanovim grudima je veliko stilizovano slovo Z, baš kao što ga imaju superheroji.



Da podsetimo, nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović završio je sezonu zbog povrede ukrštenih ligamenata kolena u meču Lige Evrope protiv Anderlehta.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.