Čuveni doktor tvrdi: Postoji dobar razlog zbog čega se ćuti o uzroku smrti Metjua Perija

Izvor: B92, 06.Nov.2023, 17:13

Čuveni doktor tvrdi: "Postoji dobar razlog zbog čega se ćuti o uzroku smrti Metjua Perija"

Smrt glumca Metjua Perija, koji je pronađen u beživotnom stanju u džakuziju svog doma u Los Anđelesu, danima intrigira javnost, a sada se oglasio poznati lekar dr Mihael Baden, koji kaže da mu je sumnjivo što se o uzroku smrti još uvek ćuti.

Naime, u toksikološkom nalazu, objavljenom pre nekoliko dana, stoji da glumac nije konzumirao fentanil ni metamfetamin. Takođe nisu pronađeni ni tragovi tih supstanci u njegovom telu.

Oglasio se bivši zdravstveni istražitelj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Njujorka dr Mihael Baden, koji tvrdi za Foks njuz da je čudno što je uzrok smrti slavnog glumca još uvek nepoznat.

"Da je Metju Peri umro od srčanog udara, to bi se odmah videlo, odmah bi to rekli", poručio je i dodao kako sigurno 'postoji dobar razlog zašto se ćuti o svemu tome'.

Baden je istakao i da je moguće da je glumac, koji je pronađen u džakuziju, 'umro od toplotnog udara'.

"Svakako je sigurno da je umro prirodnom smrću, naročito kada se u obzir uzme njegova zdravstvena istorija", zaključio je doktor.

Podsetimo, izvori za strane medije su otkrili da će biti odrađen još jedan dubinski test, koji bi trebalo da pokaže da li je Peri u trenutku smrti posedovao nedozvoljene supstance u organizmu, ali bi se na rezultate moglo čekati mesecima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.