Čudni znaci da mu se sviđate

Izvor: OkRadio.rs, 19.Dec.2012, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudni znaci da mu se sviđate

Nijedan frajer ne želi da se oda u ranoj fazi veze i prizna da se zagrejao za vas. Sva sreća to možete otkriti i sami bez puno muke. Postaje tajnovit Ne paničite kad se vaš novi dečko iz osobe koju možete čitati poput otvorene knjige pretvori u nekoga ko informacije o sebi dozira na kašičicu. Čudno, ali istinito, kad muškarac želi samo seks, reći će vam štošta o sebi, jer mu intuicija govori da ćete se zbog toga brže zbližiti. Onaj kojem se zaista sviđate ne želi da mislite kako mu je potrebna posebna pažnja, pa će...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Čudni znaci da mu se sviđate

Izvor: medio.rs, 20.Dec.2012, 00:49

Nijedan frajer ne želi da se oda u ranoj fazi veze i prizna da se zagrejao za vas. Sva sreća to možete otkriti i sami bez puno muke.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.