Čućemo mnogo više o Epstinu, možda i direktno od njega

Izvor: B92, 06.Jan.2024, 09:02

"Čućemo mnogo više o Epstinu, možda i direktno od njega"

Američka novinarka Megan Keli izjavila je danas da bi javnost uskoro mogla da čuje "direktno" Džefrija Epstina, nakon što je objavljen niz dokumenata koji se odnose na pokojnog seksualnog predatora i poznate ličnosti koje su se družile sa njim.

"Nismo završili sa Džefrijem Epstinom. To mogu da vam kažem. Ne mogu da vam kažem kako znam, ali ove godine ćemo čuti mnogo više o Džefriju Epstinu, možda čak i direktno od njega", rekla je Keli u svom podkastu "The Megyn >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kelly Show".

Dodala je da će više o Epstinu reći kada bude bila u mogućnosti.

Američki mediji pišu da je Keli verovatno mislila na izjave Epstina snimljene pre njegove smrti u zatvoru na Menhetnu 2019. godine.

Poznata novinarka je komentarisala i svedočenje jedne devojke koje se pojavilo među objavljenim dokumentima, u kojem ona kaže da je bivši predsednik SAD Bil Klinton jednom prilikom rekao da "voli mlade devojke", istakavši da je to otkriće "šokantno, ali ne i iznenađujuće".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.