Crveni sari - Havijer Moro

Izvor: Domino Magazin, 09.Dec.2010, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveni sari - Havijer Moro

Velika saga o porodici Nehru-Gandi i kandžama vlasti

Godine 1965, u Kembridžu Sonja Majno, devetnaestogodišnja italijanska studentkinja, upoznaje mladog Indijca Radživa Gandija. Ona potiče iz skromne porodice iz okoline Torina; on pripada namoćnijoj porodici u Indiji. To je početak jedne ljubavne priče koju čak ni smrt neće moći da prekine.

Italijanka zbog ljubavi napušta svoj svet i svoju prošlost i stapa se sa novom zemljom, čudesnom Indijom, u kojoj postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << kult dvadeset miliona božanstava, u kojoj se govori osamsto jezika i koja ima petsto političkih partija. Zbog svoje odvažnosti, iskrenosti i posvećenosti postaće prava boginja u očima šestine čovečanstva.

Sa pravom narativnom magijom, Havijer Moro pripoveda veliku sagu o porodici Nehru-Gandi, ljudima uhvaćenim u kandže vlasti, zarobljenicima sudbine koju nisu izabrali, iste one sudbine zbog koje će Sonja postati simbol nade u zemlji Mahatme Gandija.

Ovu knjigu, kao i sve druge naslove izdavačke kuće Alnari možete pronaći u svim objektima knjižare Vulkan. U Beogradu u Sremskoj ulici, u TC Ušće, Merkator, Delta City, u Novom Sadu, Pančevu, Kragujevcu, Čačku, Šapcu i Nišu.

Alnari i Domino Magazin poklanjaju knjigu jednom čitaocu koji pošalje mail na knjige @ dominomagazin.com. Čitaocima koji su zakasnili nećemo odgovarati na mailove.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.