Čovek pronašao zmiju u brokoliju koji je kupio u marketu: Bilo je zastrašujuće

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 12:29

Čovek pronašao zmiju u brokoliju koji je kupio u marketu: Bilo je zastrašujuće

Jezive vesti dolaze nam iz Velike Britanije.

63-godišnji muškarac, Nevil Linton, pronašao je, ni manje ni više nego zmiju u brokoliju koji je kupio u supermarketu. Čovek je bio šokiran i zgrožen, a utvrđeno je da ova vrsta zmije nije otrovna.

"Bilo je prilično zastrašujuće. Nisam dobar sa zmijama", rekao je on, prenosi Skaj njuz.

Čovek nije odmah primetio zmiju, već je brokoli odložio u frižider, do korišćenja, što znači da je ovaj reptil >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proveo neko vreme i u njegovom frižideru.

"Sreća je što brokoli nisam ostavio u kuhinji", naveo je Lintoni i dodao da mu je ponuđena kompenzacija od strane marketa koji se nalazi u Stauerbridžu u Vest Midlendsu, ali da on traži više novca.

Kako kaže, ponuđeni iznos ne nadoknađuje rizik u kojem su bili njegov sin sa invaliditetom i svekrva koji žive sa njim, kao i pretrpljeni strah.

Portparol Aldija je za Skaj njuz rekao da njihov dobavljač nikada nije dobio pritužbe ove prirode.

"Istražujemo ovaj izolovani incident i izvinili smo se Lintonu što naši uobičajeni visoki standardi nisu ispunjeni", naveli su iz kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.