Civilizacijsko dno: Krava ušetala u baštu kafića, a tek da vidite šta je uradila FOTO

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 16:14

"Civilizacijsko dno": Krava ušetala u baštu kafića, a tek da vidite šta je uradila FOTO

Nesvakidašnji događaj desio se u Gacku, kada je u baštu jednog kafića ušetala, ni više ni manje, nego krava.

Naime, iako to mnogi nisu očekivali, krava se prošetala između stolova jednog lokala u ovom gradiću u Bosni i Hercegovini.

Kao što je bilo očekivano, svi posetioci kafića odmah su posegnuli za svojim mobilnim uređajima i fotografisali životinju.

Nakon "poziranja", krava je naravno nastavila svojim putem, a ovaj događaj ostao je tema za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prepričavanje.

Inače, gatačko govedo je na prostorima Gacka zastupljeno oko 130 godina, a reč je o veoma izdržljivoj rasi.

"Civilizacijsko dno", "Vrlo verovatno da je krava ovde najinteligentnije biće", "Svakog dana nešto morbidno", "Suludo je očekivati nešto drugo", glasili su samo neki od komentara ispod ove objave na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.