Ćerku milijardera napali zbog fotografije u kupaćem

Izvor: B92, 17.Apr.2021, 18:36

Ćerku milijardera napali zbog fotografije u kupaćem

Mis Kanzasa napali su zbog fotografije u kupaćem kostimu na takmičenju lepote, ali ni ona nije ostala dužna kritičarima.

Grejsi Hant, inače ćerka predsednika Kanzas Sitija Klarka Hanta, na Instagramu je branila svoje učestvovanje na takmičenju lepote u kupaćem kostimu, nakon što se u nedelju okitila laskavom titulom misice.

Na Instagramu je objasnila zašto je odlučila da učestvuje i u delu takmičenja s kupaćim kostimima.

"Nošenje kupaćih kostima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili prikazivanje mog rada u potrazi za zdravljem i kondicijom ni na koji način ne umanjuje moju vrednost kao žene", započela je 22-godišnjakinja svoju objavu, koju je ispratila snimkom u plavom kupaćem kostimu. "To ne umanjuje moju istinsku snagu, ne umanjuje moju verodostojnost niti degradira bilo koje drugo područje mog života. Želim da se sve žene osećaju osnaženo i jako kako bismo mogle da ispunimo svoj potencijal i postanemo najbolje verzije sebe", nastavila je.

"Svi smo različiti. Ne postoji jedna veličina koja odgovara svima, ali postoji poverenje u saznanje da ste danas bolji nego što ste bili juče", zaključila je. Hant, koja tvrdi i da zna "više o fudbalu od većine muškaraca", od malih nogu pati od celijakije, odnosno intolerancije na gluten, ali motivirana je da postane fitnes trener.

Osim toga, radi u marketingu u kompaniji svog oca čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara te studira sportski menadžment naUniverzitetu u Kanzasu, a nakon pobede u svojoj državi takmičiće se i na izboru za Mis SAD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.