Ćerka tragično nastradalog glumca objavila njegov dosad neviđen snimak

Izvor: B92, 08.Apr.2020, 09:33

Ćerka tragično nastradalog glumca objavila njegov dosad neviđen snimak

Ćerka zvezde filmova "Paklene ulice" Pola Vokera, Medou objavila je video-snimak svog oca koji niko do sada nije video. Na snimku se vidi kako ga je iznenadila tokom jedne posete.

Ovaj video-snimak oduševio je njene brojne pratioce na Instagramu.

Voker se na video-snimku smeje i govori ćerki da ga je preplašila, a onda ju je snažno zagrlio. Snimak je dirnuo mnoge koji su ga videli, a za samo nekoliko sati pregledalo ga je više od pola miliona korisnika ove društvene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mreže.

"Mislila sam da ovo nikad neću objaviti, ali nekako mi se učinilo kao ispravno. Budite dobro. Volim vas. Ostanite kod kuće", napisala je Medou.

"Ovaj video-snimak mi tera suze na oči. Počivaj u miru", jedan je od komentara.

"Tvoj otac je bio neverovatan i mnogi su ga voleli", još jedan je od komentara na njenu objavu.

Američki glumac Pol Voker poginuo je 1. decembra 2013. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći u Kaliforniji. Voker, koji je tada imao 40 godina, u trenutku nesreće nalazio se na suvozačkom mestu u "poršeu", kojim je upravljao njegov prijatelj, koji je takođe stradao u nesreći u mestu Santa Klarita, u blizini Holivuda.

Vozač je izgubio kontrolu nad automobilom, koji je sleteo s puta i zakucao se u stub ili u drvo i potom zapalio i eksplodirao.

Voker je najpoznatiji po ulogama u serijalu filmova "Paklene ulice", koji se bavi uličnim trkama u sportskim automobilima, i glumio je u pet od šest delova popularnog serijala.

Prvi film u serijalu u kom značajnu ulogu imao je i glumac Vin Dizel, a pojavio se u bioskopima 2001. godine. Voker je glumio i u filmovima "Varsity Blues”, "Into the Blue," “Flags of Our Fathers” i “Takers".

Iza sebe je ostavio tada 15-godišnju ćerku Medou.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.