Ćerka se pojavila i ukrala mami šou dok je predstavljala svoju najbolju transformaciju FOTO

Izvor: B92, 02.Nov.2023, 09:59

Ćerka se pojavila i ukrala mami šou dok je predstavljala svoju najbolju transformaciju FOTO

Čuvena manekenka je delila scenu sa suprugom i ćerkom, koja je izgledom privukla svu pažnju.

Hajdi Klum nas je oduševila kostimom za ovogodišnju proslavu "Noći veštica" koju je tradicionalno, 22. put organizovala u Njujorku, a pojavila se prerušena u - pauna!

Izrada kostima je trajala šest sati, a u pratnji je imala čak deset ljudi koji su predstavljali rep njenog kostima. Zanimljivo je da njen suprug Tom Kaulic bio obučen u veliko belo jaje, a u jednom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se desio i simpatičan poljubac.

Ipak, Hajdina ćerka, 19-godišnja Leni, bila je zvezda večeri. Sve oči su bile uprte na maminu naslednicu od momenta kada se pojavila na sceni, a maskirala se u lik Strawberry Shortcake.

Bila je u roze tonovima i vrtoglavo visokim štiklama s platformama, te kompletu donjeg veša koji je istakao njene adute. Stajling je upotpunila i zeleno-belim čarapama do kolena, a u ruci je nosila i jagode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.