Ćerka Vila Smita pored dečka ima i ljubavnika

Izvor: B92, 05.Dec.2021, 20:01

Ćerka Vila Smita pored dečka ima i ljubavnika

Vilou Smit, ćerka Vila Smita i Džejde Pinket Smit, uslikana je u društvu muzičara Devejna, a ovo možda ne bi bilo čudno da nije u višegodišnjoj vezi sa Tajlerom Kolom.

Veliku pažnju medija privukla je priča o tome kako funkcioniše brak Vila Smita i njegove višedecenijske supruge Džejde Pinket Smit. Oni su priznali da praktikuju poliamoriju, odnosno dopuštaju jedno drugom da imaju druge partnere.

Čini se da je njihova naslednica Vilou krenula sličnim pravcem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako navode starni mediji, iako je u višegodišnjoj vezi sa Tajlerom Kolom, ona je nedavno uslikana na jednoj plaži u Majamiju, a fotografije svedoče da je prilično prisna i sa muzičarom Devejnom.

Podsetimo, njen otac je nedavno objavio memoare u kojima je otkrio veliki broj do sada nepoznatih detalja iz privatnog života. Između ostalog, glumac je otkrio da je u jednom trenutku života bio zavisnik od seksa, kada ga je tadašnja devojka prevarila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kćerka Vila Smita i njen ljubavnik ne skidaju ruke jedno s drugog

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2021

Vilou Smit, kćerka Vila Smita i Džejde Pinket Smit, uslikana je u društvu muzičara De Vejna, a ovo možda ne bi bilo čudno da nije u višegodišnjoj vezi sa Tajlerom Kolom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.