Ćerka Kim Kardašijan oduševljena polugolom maćehom FOTO

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 09:59

Ćerka Kim Kardašijan oduševljena polugolom maćehom FOTO

Reper je već nekoliko puta javno kritikovao bivušu suprugu zbog toga što je dozvolila društvene mreže njihovoj ćerki.

Reper Kanje Vest iako ne prestaje da šokira javnost svojim pojavljivanjem sa aktuelnom partnerkom Bjankom, veliki je protivnik toga da njegova ćerka koju je dobio u braku sa Kim Kardašijan, Nort Vest, ima naloge na društvenim mrežama.

Ipak, Nort Vest se divi svojoj maćehi, ako je suditi prema njenim objavama na TikToku.

Naime, devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nacrtala omot poslednjeg albuma svog oca, na kom je i Bjanka koja pozira skoro gola.

Crtež je izvorno objavljen na zajedničkom TikTok računu njene 43-godišnje majke i nje, koji se zove @kimandnorth. Doduše, videozapis je u međuvremenu izbrisan. Iako je Kardashian i ranije brisala neke videe s tog računa, Page Six nije mogao utvrditi stoji li ona iza uklanjanja ovog videa.

Kako piše, crtež je predstavljao deo iz dnevnika koji devojčica vodi, a ujedno je bio i odgovor na pitanje da nabroji tri stvari na kojima je zahvalna. Sporan crtež možete pogledati OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.