Ćerka Hajdi Klum pozirala obnaženih grudi, pratioci pitali da li je to legalno FOTO

Izvor: B92, 18.Okt.2021, 13:32

Ćerka Hajdi Klum pozirala obnaženih grudi, pratioci pitali da li je to legalno FOTO

Ćerka supermodela Hajdi Klum (48), Leni (17), fotografisala se za "Rollacoaster" magazin. Na fotografiji samo rukom prekriva dojku što je uzburkalo javnost jer je ona još maloletna.

Fotografiju sa snimanja objavila je na svom Instagram profilu na kojem ima već milion pratilaca, a fotografija je ubrzo prikupila preko šest hiljada komentara, uglavnom zabrinutih komentatora.

" Da li je ovo uopšte legalno? Ona ima samo 17 godina", napisala je jedna komentatorka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ispod fotografije.

"Zaboga, pa ovo je ilegalno!", dodao je drugi.

"Devojko, zar ti nisi maloletna? Ko ti dopušta da radiš ove stvari? Gde ti je majka?", pisali su pratioci.

Inače, mnogi su s čuđenjem dočekali nedavno pojavljivanje Leni Klum na modnoj sceni. Ona nema ni približno potrebnu visinu koja je postavljena kao standard za posao manekenke i mnogi se slažu da nikad ne bi stigla ni blizu svoje karijere da iza nje ne stoji majka Hajdi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Maloljetna kćerka Hajdi Klum pozirala obnaženih grudi

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2021, 12:04

Kćerka supermodela Hajdi Klum (48), Leni (17), fotografisala se za magazin "Rolerkoster". Na fotografiji samo rukom prekriva dojku što je uzburkalo javnost jer je ona još maloljetna.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.