Ceo Holivud bruji o razvodu Kevina Kostnera: Zbog ovoga ga je ostavila žena?

Izvor: B92, 09.Maj.2023, 15:30

Ceo Holivud bruji o razvodu Kevina Kostnera: Zbog ovoga ga je ostavila žena?

Američkim medijima nije bilo potrebno mnogo vremena da dođu do "izvora bliskih porodici" i dođu do saznanja zašto se razvode slavni glumac Kevin Kostner i Kristin Baumgartner.

Kako se tvrdi u magazinu "Pipl", pretpostavlja se da je razlog razvoda zapravo Kristin, koja je navodno bila izuzentno nezadovoljna zbog toga što je njen suprug na prvo mesto stavio posao, umesto nje i porodice.

Kako se navodi, njegov raspored snimanja filmova toliko je bilo popunjen da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << on malo vremena navodno provodio sa porodicom, zbog čega su navodno patili deca i ona.

"Kristin je htela da više vremena provedu kao porodica u porodičnj kući u Santa Barbari. Međutim, Kevin (Kostner) tokom snimanja nije provodio puno vremena sa njima. To što on nije tu njoj najteže pada", istakao je izvor blizak porodici za magazin "Pipl".

Isti sagovornik tvrdi da je glumac znao da je njegova supruga nesrećna, ali je on nastavio i dalje opsesivno da režira, producira i glumi u novom projektu "Horizont".

Drugi izvori, međutim, tvrde da je Kostnerova karijera povremeno "imala prednost u odnosu na privatni život i porodicu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.