Transrodna žena cela istetovirana: Misle da je loš roditelj, živi zdravlje od mnogih FOTO

Izvor: B92, 24.Jan.2024, 15:09

Transrodna žena cela istetovirana: Misle da je loš roditelj, živi zdravlje od mnogih FOTO

Lili Lu, transrodna žena iz Tengena u Nemačkoj, čije je telo potpuno prekriveno tetovažama, pirsinizima i ekstremnim modifikacijama, kritikuje one koji govore da je loš roditelj zbog njenog izgleda.

Lili, koja ima ćerku, kaže da je izložena osudama okoline, uključujući tvrdnje da je loš roditelj i da koristi opijate.

Do sada je umetnica i Jutjuberka uklonila bradavice, pupak, delove ušiju i prst. Lili je tetovirala oči, jezik i predeo ispod noktiju jer želi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da potpuno bude prekrivena "mastilom". Takođe, ima razdvojen jezik i crne zube.

"Moj izgled mnogi povezuju sa korišćenjem opijata i pretpostavkama da ne mogu da pronađem posao kao ni mesto gde ću da živim, a ja izdajem nekoliko kuća. Ne pijem, ne pušim i nisam koristila opijate 20 godina. Učestvujem u maratonskim trkama i bavim se sa mnogim aktivnostima. Trenutno se trudim da iz ishrane izbacim šećer, kao i da smanjim unos kafe", rekla je LIl, prenosi Dejli Mejl.

Smatra da su takve osude nepravedne i da je odličan otac uprkos nekonvencionalnom izgledu.

"Provodim mnogo vremena sa svojom ćerkom i veoma sam brižan otac. Ljudi koji me poznaju znaju da mi je ona na prvom mestu", kaže Lili.

Uprkos kreativnosti i opštem izgledu Lili kaže da joj to nije važno.

"Moj izgled nije bitan, to je samo umetnost. Trenutno prolazim kroz tranziciju promene pola iz muškarca u ženu, što je zaista luda avantura. Ovo je sve deo mene, a ja samo želim da uživam u životu sa svojom devojčicom", zaključila je Lili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.