Celi svet gleda u gornji deo supruge Kanjea Vesta: Treba li da objašnjavamo zašto? FOTO

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 20:12

Celi svet gleda u gornji deo supruge Kanjea Vesta: Treba li da objašnjavamo zašto? FOTO

Bjanka je elegantna i pametna devojka koja je još bila student kada joj je Kenje ponudio posao.

Kanje Vest uživao je u romantičnoj večeri sa suprugom Bjankom Censori u poznatom holivudskom restoranu u subotu uveče.

Kako prenosi Dejli mejl, prsata plavuša je pokazala svoja grudi u veoma uskom bež sportskom grudnjaku i uskom sivom spandeksu i time privukla pažnju gotovo čitavog sveta.

Kanje je svoju lepšu polovinu prošetao na sebi noseći uske helanke, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje je opremio futurističkim podlogama koje su izgledale kao jastučići za borilačke veštine. Poznati reper je nosio i široki crni sintetički džemper.

Podsećanja radi, Bjanka je zaposlena u Vestovom brendu Yeezy od kada se pridružila kompaniji u novembru 2020. Istaknuta je kao šefica arhitekture, poziciju je dobila nakon što je navodno stekla master diplomu dizajna na Univerzitetu Melburn u Australiji.

Prema rečima prijatelja mlade lepotice, Bjanka je elegantna i pametna devojka koja je još bila student kada joj je Kejn ponudio posao. Prijateljica po imenu Kejt rekla je Benu, Lijamu i Bel iz Nove FM da su Kanje i njegov brend došli do nje na Instagramu i da je ona sve odbacila i otišla kod njega.

U međuvremenu, Kanjeova bivša supruga Kim Kardašijan je sama i spremna je da pronađe novog dečka.

"Kim je ponovo otvorenija za zabavljanje", otkrio je insajder za Entertainment Tonight i dodao da se "oseća dobro i da ima puno samopouzdanja".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.