Časna sestra prebila aktivistu koji je sprečavao izgradnju crkve VIDEO

Izvor: B92, 19.Okt.2023, 22:41

Časna sestra prebila aktivistu koji je sprečavao izgradnju crkve VIDEO

Jedna časna sestra je postala hit na društvenim mrežama nakon što se pojavio snimak na kojem se vidi kako je napala klimatskog aktivistu i tom prilikom ga oborila na zemlju.

Naime, nova crkva se gradi u Sen Pjer de Kolombijeu u Ardešu u Francuskoj, a ekološki aktivisti su pokušali da zaustave gradnju, zbog čega je tokom noći nekoliko časnih sestara stiglo da brani gradilište.

Francuska televizija Frans 3 snimila je sukob pomenute časne sestre i klimatskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << aktiviste koji je polomio cevi i građevinsku opremu. Počeli su da se svađaju, a ona je u jednom trenutku izgubila živce, pa je neverovatnom brzinom pala na čoveka i oborila ga na zemlju.

Inače, klimatski aktivisti nezadovoljni su ugljeničnim otiskom koji graditelji ostavljaju za sobom i zahtevaju da se uzme u obzir studija zaštite životne sredine prema kojoj retke biljke koje tamo rastu mogu da se unište.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.