Čarobne pečurke za bolje zdravlje

Izvor: Domino Magazin, 21.Jun.2011, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarobne pečurke za bolje zdravlje

Prema istraživanju Medicinske škole John Hopkins “čarobne pečurkice” mogu da imaju dugotrajan učinak na poboljšanje vašeg mentalnog stanja

Halucinogene pečurke, čiji je jedan od sastojaka psilocibin, mogu da prouzrokuju loše tripove, ali ako se pogodi prava doza pomažu u psihološkom razvoju pojedinaca i samim tim doprinose da se pronađe mir i balans u životu.

Istraživači su eksperimentisali na studentima-dobrovoljcima davajući im različite doze pečurkica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << i čak 94% od onih koji su primili dozu je izjavilo da je eksperiment bio jedan od najznačajnijih događaja u njihovom životu. Pored toga rodbina i prijatelji učesnika prijavili su da je eksperiment učesnike učinio smirenijim, srećnijim i ljubaznijim.

Ideja iza čitavog ovog projekta zapravo je da se iznađe način da se pomogne i donese olakšanje od straha od umiranja terminalnim pacijentima.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.