Čarli Šin presto da pije zbog obećanja jednoj ženi: Trezan sam šest godina

Izvor: B92, 09.Dec.2023, 08:55

Čarli Šin presto da pije zbog obećanja jednoj ženi: "Trezan sam šest godina"

Čarli Šin je prestao da pije pre skoro šest godina da bi se fokusirao na podizanje svoje dece.

"Sledećeg meseca biću trezan šest godina“, rekao je glumac "Dva i po muškarca“ u intervjuu za Pipl.

"Sada imam veoma dosledan način života. Sve je o samohranom očinstvu i podizanju mojih 14-godišnjih blizanaca Maksa i Boba“, dodao je on.

Glumčeva dugogodišnja borba sa zavisnošću je dobro poznata. U stvari, priznao je da je "voleo da pije ujutru“ >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da bi često u kafu dodao "skoč“.

Danas se budi "oko 4:30 ili 5 ujutru“ da bi "rano dobio vesti, vežbao, odgovarao na mejlove“ i pomogao svojoj deci da se pripreme za dan.

"Onda probudim decu i pomognem im oko jutarnje rutine, ako to možete nazvati rutinom“, našalio se 58-godišnjak.

Šin, koji ima blizance sa bivšom ženom Bruk Miler, takođe je otac ćerki Sami (19) i Lole (18) sa bivšom ženom Deniz Ričards, kao i ćerke Kasandre (38) sa devojkom iz srednje škole Paulom Profit.

Zbog obećanja

Šin je rekao da je odlučio da se otrezni nakon što je prekršio obećanje koje je dao ćerki dok je bio pijan.

"Jednog jutra sam zaboravio da je moja ćerka imala sastanak na koji sam obećao da ću je odvesti, a tog dana sam već popio nekoliko pića“, priseća se on.

"Pa sam morao da pozovem svog prijatelja Tonija da nas odveze. Stigli smo po nju na vreme, ali to mi je slomilo srce jer je bila na zadnjem sedištu i mogao sam samo da kažem da razmišlja: "Zašto tata ne vozi?“ Tako sam došao kući i sedeo sa tim ostatak dana. I sledećeg jutra jednostavno sam stao."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.