Čarli Šin potvrdio: Ja sam HIV pozitivan (VIDEO)

Izvor: B92, 17.Nov.2015, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarli Šin potvrdio: Ja sam HIV pozitivan (VIDEO)

Čarli Šin potvrdio je u intervjuu za “Today” da je HIV pozitivan.

"Ovde sam da priznam da sam HIV pozitivan. Moram da zaustavim ove napade”, rekao je Čarli dodajući da pojedine glasine koje su se mogle čuti prethodnih dana nemaju veze s istinom.

Na pitanje novinara kada je dobio dijagnozu, odgovorio je: “Četiri godine. Počelo je čestim glavoboljama, ludačkim migrenama i nekontrolisanim znojenjem. Čak sam i hospitalizovan. Mislio sam da imam tumor mozga, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mislio sam da je gotovo. Kad su obavili testove, rekli su mi o čemu se radi. Ta tri slova je teško prihvatiti. To je prekretnica u nečijem životu”.

Čak se spekulisalo da će ga tužiti bivše partnerke i da je veliki broj dama u Holivudu u “panici” jer su na neki način bile povezane s kontroverznim glumcem.

Sve nedoumice Šin bi trebalo da razreši u intervjuu za “Today” koji je u toku. Uskoro ćete o tome moći da pročitate opširnije.

Ipak, to nije ni prvi, a verovatno ni poslednji skandal u čijem je središtu Čarli Šin. Predstavljamo vam hronologiju problema u koje je upadao i koje je izazivao čuveni Čarli.

1986: U filmu “Platoon” (1986) igrao je mladog vojnika Krisa, a ta uloga obeležila je početak njegove karijere.

Leto 1990: Šin napušta rehabilitacioni centar u Santa Moniki, gde je proveo gotovo mesec dana. Lečio se od zavisnosti od alkohola. Iste godine okončana je veridba sa glumicom Keli Preston, nakon izveštaja da se slučajno upucala u ruku u njihovoj kući.

1995: Šin je svedok na suđenju “Holivudskoj madam” Hajdi Flajs i priznaje da je na desetine njenih zaposlenih potrošio 50.000 dolara. On je tada rekao da mu se dopadao “čirliderski” tip žena.

1996: Šin je pritvoren i optužen za napad na bivšu devojku Britni Ešland. Godinu dana kasnije dobija uslovnu kaznu u trajanju od dve godine.

Maj 1998: Šinov otac, glumac Martin Šin, ubeđuje sina da se prijavi u centar za odvikavanje u Malibuu, nakon gotovo fatalnog predoziranja. Kasnije tog meseca Čarli je i primoran da se vrati na rehabilitaciju, nakon što ga je u pijanom stanju zaustavila saobraćajna policija. Lekar koji je ispitivao Šina rekao je vlastima da je glumcu potreban stručni nadzor.

Januar 2006: Šin i njegova druga supruga Denis Ričards objavljuju da se razvode. Tokom šokantne parnice, Ričards je tvrdila da ju je Čarli fizički i verbalno zlostavljao i da joj je pretio da će je ubiti. Šin je dobio sudsku zabranu prilaska.

Decembar 2009: Uhapšen je 25. decembra u Aspenu i sumnjičen je za napad, pretnje i porodično nasilje prema supruzi Bruk Miler.

Februar 2010: Šin “preventivno” odlazi na rehabilitaciju.

Avgust 2010: Šin je proglašen krivim za napad na suprugu iz decembra 2009. i naređeno mu je da provede 30 dana u rehabilitacionom centru. Druge dve tužbe su odbačene. Takođe, dobio je i tri meseca uslovne robije i 36 sati savetovanja o porodičnom nasilju.

Oktobar, 2010: Glumac je hospitalizovan nakon što ga je obezbeđenje pronašlo u hotelskoj sobi nagog i bez svesti. Njegov predstavnik tvrdio je da je reč o alergijskoj reakciji na neki lek koji je uzimao.

Februar 2011: Šin je izjavio da mu nije potrebna rehabilitacija, jer je priručnik Udruženja anonimnih alkoholičara “pisan za normalne ljude, ljude koji nisu posebni, koji nemaju tigrovu krv – DNK Adonisa”.

Mart 2011: Tužio je producenta serije “Dva i po muškarca” Čaka Lora i kuću Warner Bros. za 100 miliona dolara, nakon što su ga otpustili. Tvrdio je da ga je Lor maltretirao.

Jun 2012: Premijerno je prikazana serija “Anger Management” na FX zasnovana na filmu iz 2003. u kojoj Čarli igra bivšeg bejzbol igrača koji je terapeut za probleme s besom. Serija je okončana u decembru 2014.

Novembar 2013: Šin tvituje bivšoj ženi Mjuler: “Srećan rođendan Bruk... Zašto ne bi oduvala ovu svećicu” i priložio fotografiju granate. Mjuler je tada pokušala da dobije zabranu prilaska i udalji ga od dece.

Oktobar 2014: Tužio ga je jedan stomatolog iz Los Anđelesa koji je tvrdio da ga je Šin udario pesnicom u grudi tokom pregleda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVI SKANDALI ČARLIJA ŠINA: Lečio se od alkohola, napao bivšu devojku, udario zubara...

Izvor: Kurir, 17.Nov.2015

Retko koja javna ličnost je uspela da izazove toliko skandala kao što je to Čarli Šin...Prethodnih dana polemiše se o tome da je glumac koji je poznat po razuzdanom životu i čestom prelasku “s one strane zakona” još davno saznao da je HIV pozitivan...Čak se spekulisalo da će ga tužiti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.