Campari kalendar za 2011.

Izvor: Domino Magazin, 26.Okt.2010, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Campari kalendar za 2011.

Del Toro u novom kalendaru

Čuveni proizvođač još čuvenijeg pića Campari je odlučio da raskine tradiciju i posle 11 kalendara u kojima su zvezde bile žene, glavni junak za 2011. godinu je harizmatični Oskarovac iz Portorika Benisio del Toro.

Portorikanac će biti prvi muškarac u glavnoj ulozi i naslediće poznate Campari žene poput Salme Hajek, Eve Mendez, Džesike Albe i Olge Kirilenko. „Velika mi je čast što sam ušao u istoriju. U dobrom sam društvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << sa svoje tri amige Salmom, Evom i Džesikom. Slike koje će krasiti kalendar su vrlo filmične i bilo je vrlo zabavno snimati ih. Jedva čekam da vidim reakciju ljubitelja Camparija na stil i dramu izdanja za 2011”, rekao je Del Toro.

Pogledajte fotografije koje je snimio švajcarski fotograf Mišel Komt.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.