Čak tri puta je odbio ulogu Vulverina, ali kaže da nije zažalio FOTO

Izvor: B92, 28.Nov.2018, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čak tri puta je odbio ulogu Vulverina, ali kaže da nije zažalio FOTO

Prvi put se Hju Džekmen u ulozi Vulverina našao pre punih 18 godina, a on ipak tada nije bio prvi izbor za tu ulogu. Džekmen je otkrio da je ulogu dobio tek nakon što je škotski glumac Digrej Skot morao da odustane od nje zbog obaveza u filmu "Nemoguća misija 2".

Pre početka snimanja filma "X-Men", Skot i Džekmen su se slučajno sreli i tada je Hju osetio da treba da se izvini kolegi.

"Prijatelju, žao mi je", prisetio se Džekmen, prenosi Dejli mejl.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Nema to veze s tobom. Ovo je sjajna uloga, rasturi je. Bićeš odličan", odgovorio mu je Skot te otkrio da je tri puta odbio ulogu Vulverina, a kad ju je naposletku prihvatio, snimanje se preklopilo sa snimanjem "Nemoguće misije 2" i tako je ulogu dobio Džekmen.

Džekmen je prvi put Vulverina glumio 2000. godine, a tokom poslednjih 18 godina pojavio se u nekoliko nastavaka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.