Čak je i Bekam iskrivio vrat kad je prolazila, Mesijeva supruga ukrala njegov spektakl VIDEO

Izvor: B92, 18.Jul.2023, 11:41

Čak je i Bekam "iskrivio vrat" kad je prolazila, Mesijeva supruga "ukrala" njegov spektakl VIDEO

Lionel Mesi nedavno je predstavljen kao novi igrač Intera iz Majamija, a pažnju svih prisutnih ukrala je njegova supruga Antonela Rokuzo.

Celokupno predstavljanje dogodilo se po jakom vetru i kiši, ali oluja nije mogla omesti najveću paradu u istoriji MLS lige. Navijači Intera čekali su šest nedelja na predstavljanje novog igrača - legendarnog Mesija.

Svečanu ceremoniju vodio je suvlasnik Intera Dejvid Bekam, a sam Mesi je pozdravljen ovacijama njegovih vernih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navijača.

No, šou je ipak "ukrala" Mesijeva supruga Antonela Rokuzo. Navijači su apsolutno oduševljeni njenim izgledom, a brojni svetski mediji preneli su fotografije sa ceremonije.

"Ovo je najlepša žena na svetu", piše The Mirror.

U hodu ka pozornici i Dejvid Bekam je "iskrivio vrat"...

"Koliko je lepa, ja bih dao svoju porodicu jakuzama, samo za jedan njen poljubac", prenosi Daily Mail.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.