CRVENILO PENISA: Odmah morate uraditi ovo

Izvor: NaDlanu.com, 01.Apr.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENILO PENISA: Odmah morate uraditi ovo

Svima se barem jednom dogodilo. Neprijatno jeste ali važno je da znate šta morate uraditi da "on" ozdravi što pre.

Uzroci zbog kojih se javlja crvenila penisa mogu biti različiti: od potpuno bezazlenih kao što su iritacije od kupke ili praška za veš pa sve do onih ozbiljnijih kao što su gljivice. Često se dešava da crvenilo nestane samo od sebe ali ponekad je terapija neopohodna. Ako ste navukli kandidu čeka vas duga borba. Ova gljivica ume da bude veoma uporna i terapija >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je nepohodna.

Po preporukama trebalo bi da nestano od anigljivičnih krema u roku od 7 do 10 dana ali i po prestanku simptoma mogu za neko vreme ponovo da se pojave. Najvažnije je da se oba partnera moraju lečiti.

Ono što će vam svakako pomoći je ispiranje vodom i rastvorom hipermangana.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.