Bura na društvenim mrežama: Salma Hajek potpuno naga FOTO

Izvor: B92, 19.Jan.2024, 19:05

Bura na društvenim mrežama: Salma Hajek potpuno naga FOTO

Salma Hajek je sve svoje pratioce podsetila na to kako je izgledala u mladosti.

Iako će mnogi reći da Salma Hajek izgleda bolje nego ikad, ona je na svom profilu na Instagramu objavila fotografije odranije na kojima je pozirala potpuno naga.

"Neki kažu – nikad ne gledaj iza sebe, ali ponekad je to najbolji pogled", napisala je u opisu i za jako kratko vreme sakupila više od milion lajkova.

Komentari ispod objave su se samo nizali, a među njima su se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << našle i poruke oduševljenja Paris Hilton, Kejt Hadson i Blejk Lajvli.

"Nadam se da ćeš i sada napraviti ovakve fotke", "To su bila vremena... prelepa si", "Ne menjaš se, prelepa si bila tada, prelepa si sada", neki su od komentara.

Salma Hajek ima 57 godina i za njen izgled je, pored genetike, zaslužna meditacija. Kako je jednom prilikom otkrila, nije radila nikakve estetske operacije, a vežbanje joj jako teško pada.

Pročitajte i:

Salma Hajek: "Porodica me je prisilila da se udam, imala sam fobiju od braka"

"Hoćemo necenzurisanu verziju": Salma Hajek neobičnim video-snimkom pokazala previše

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.