Buba Koreli ne brine za presudu: Nastupao i provodio se u Beogradu

Izvor: B92, 30.Sep.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buba Koreli ne brine za presudu: Nastupao i provodio se u Beogradu

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, nastupao je sinoć u Beogradu, prvi put nakon što ga je sud proglasio krivim za trgovinu narkoticima i osudio na godinu zatvora.

Buba Koreli je zajedno sa Džala Bratom nastupao na jednom splavu u Beogradu, a o svom boravku i nastupu u glavnom gradu pohvalio se na društvenoj mreži Instagram, gde je objavljivao storije sa nastupa, ali i snimke vožnje autom ulicama Beograda.

Na nekoliko ovih video-snimaka, koje je postavio na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoj profil, vidi se atmosfera sa sinoćnjeg nastupa, na koji su došle neke od njegovih kolega kako bi ga podržale.

Buba je pre Beograda nastupao na hrvatskom primorju, ali i uživao u Poreču šetnjom uz more, odajući utisak da preterano ne mari za presudu i moguću zatvorsku kaznu.

Podsetimo, Kantonalni sud u Sarajevu proglasio je krivim Amara Hodžića, poznatijeg kao Buba Koreli, i Almira Bozaliju zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Hodžić i Bozalija osuđeni su na godinu zatvora. Oni se terete da su od decembra 2014. do juna 2015. godine kao članovi organizovane kriminalne grupe nabavljali i prodavali opojnu drogu "hašiš", "amfetamin" i "kanabis" na području Kantona Sarajevo.

Buba Koreli bio je u pritvoru od juna 2015. do februara 2016. godine, a u izrečenu kaznu zatvora biće mu uračunato vreme provedeno u pritvoru.

Nakon osam meseci provedenih u zatvoru, Buba ima mogućnost da preostali deo zatvorske kazne plati i time izbegne zatvorsku kaznu.

Još nije poznato da li će reper ponovo u zatvor ili će zatvorsku kaznu da isplati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.