Britni Spirs se vratila na Instagram, fanovi pišu: Nešto nije u redu VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 21.Sep.2021, 10:19

Britni Spirs se vratila na Instagram, fanovi pišu: "Nešto nije u redu" VIDEO/FOTO

Iako je pre nekoliko dana rekla da želi da predahne od društvenih mreža kako bi proslavila veridbu sa Semom Asgarijem, pevačica je ponovo aktivirala svoj nalog na Instagramu.

Britni Spirs je objavila svoju fotografiju i dva snimka, pa poručila da nije mogla dugo da izdrži bez Instagrama.

"Vratila sam se. Veridbu sam proslavila za vikend. Još ne mogu da verujem", piše u opisu objavljene fotografije.

Na Instagramu pevačice objavljena su i dva snimka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kojima pleše. Nije objavila nijednu novu fotografiju sa svojim verenikom zbog čega su se njeni fanovi zabrinuli.

"Je li neko primetio da ovo verovatno ne piše ona?", "Čini se da ovde nešto nije u redu", "Vratite Britni njen Instagram", "Gde je Britni?", "Šta je ovo?", samo su neki od komentara. Mnogi su se pitali gde su nestali njeni crveni pramenovi kose koje je imala na prethodnim snimcima sa verenikom.

"Želimo video u kojem Britnei govori da je dobro", dodao je jedan od obožavatelja. Neki su se pak javili i pisali da nema potrebe za brigom, tvrdeći da su ovo stare fotografije i snimci koje je Britni tek sada objavila.

Podsećamo, Britni je pre manje od nedelju dana na Tviteru napisala da se odmara od društvenih mreža kako bi proslavila veridbu te deaktivirala svoj Instagram profil.

Pevačica i njen dugogodišnji dečko Sam Asgari nedavno su se verili nakon pet godina veze. Vest o veridbi stigla je samo nekoliko dana nakon što je njen otac Džejmi Spirs iznenada zatražio da se prekine njegovo starateljstvo nad pevačicom nakon 13 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.