Britanski mediji ponovo pišu o čudovištu iz Loh Nesa: Morate da vidite ovu fotografiju FOTO

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 08:00

Britanski mediji ponovo pišu o čudovištu iz Loh Nesa: "Morate da vidite ovu fotografiju" FOTO

Farmaceut iz francuskog grada Liona Etien Kamel i njegova supruga Elian bili su usred fotografisanja jezera Loh Nes u Škotskom visokogorju kada su navodno videli slavno "čudovište" Nesi kako pliva odmah ispod površine jezera, piše The Telegraph.

"Bilo je prilično čudno. Ja sam čovek od nauke i nikada nisam verovao da je čudovište iz Loh Nesa praistorijska životinja. Međutim, video sam dugačku senku dok sam fotografisao jezero. Pozvao sam svoju suprugu i oboje smo uočili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se sena pomerila" rekao je Kamel.

"Pomislio da se možda radi o oblaku, međutim na nebu ih nije bilo. Palo mi je potom na pamet da se možda radi o brodu, no niti jedan nije bio u blizini. Bilo je manjih talasa, kao da se nešto micalo. To je nešto bilo dugačko između 15 i 20 metara, a ja sam od tog nečeg bio udaljen otprilike 150 metara. Bilo je prilično čudno, a zatim je nestalo" dodao je farmaceut.

"Nismo mogli da procenimo da li se radi o životinji, međutim nešto se micalo pod vodom. Nikada takvo nešto nisam video u jezeru, a tamo gde živimo ih ima mnogo" ustvrdio je Kamel.

Prva priča o čudovištu imena Nesi koje živi u Loh Nesu pojavila se 1933. godine nakon što je Frančeska McGarvi iz škotskog grada Kastelhida videla da tamna figura izranja iz vode. Nakon što je još ljudi utvrdilo da se u tom jezeru nešto nalazi, mediji su napisali da navodno čudovište izgledom podseća na pleziosaurusa, morskog reptila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.